dimecres, 19 de setembre del 2012

Maridatge gastronòmic-literari amb Coia Valls

Sempre hem pensat que estar satisfets fent allò que ens agrada, no és suficient. La voluntat de ser reconeguts per l'excel·lència, no ens permet simplement fer vins i vinagres. Hem d'anar més enllà, envoltant-nos sempre dels millors en el seu àmbit i creant noves experiències. Per aquest motiu, quan se'ns va proposar la idea de maridar els nostres vins amb literatura, no hi vam dubtar ni un segon.

El passat divendres 14 de setembre,  a la Galeria Gastronòmica Calders, ens vam reunir amants del bon menjar, dels grans vins i de la bona literatura. A mesura que el sopar avançava, l'autora d'El Mercader, Coia Valls, narrava petits fragments de la seva obra. A continuació, us deixem el menú i unes imatges de la vetllada.





Menú

Aperitiu amb Avgvstvs Rosé
Tastet de Sopa de farigola
Minicoca de recapte amb espinacs,  panses i pinyons
Arengada amb fons de ceba

Primer, amb Avgvstvs Xarel·lo 2011
 Arròs melós amb pollastre i verduretes de l'hort

Peix, amb Avgvstvs Chardonnay 2011
Turbot amb humus i albergínia

Carn, amb Avgvstvs Cabernet Sauvignon 2009
Garrí amb raïm i reducció de Malvasia



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada