Enric Roca, enòleg de Cellers Avgvstvs Forvm, hi va assistir en qualitat de membre per part dels productors. Després del salt, hi trobareu un llistat amb tots els membres.
Productors
Joan Martí Ribalta Formatgeria Marvall (El Vendrell)
Daniel Mercader Romeu. Campdelasort (Bonastre)
Marc Pardo Casellas. L’hort de la Tona (Santa Oliva)
Jordi Pascual Solé. Oli d’oliva Torclum (La Bisbal del Penedès)
Jaume Solé. Calçot del Montmell (La Joncosa del Montmell)
Massimo Marchiori. Celler Partida Creus. (Bonastre)
Eduard Pié Palomar. Celler Sicus (Bonastre)
Enric Roca. Cellers Avgvstvs Forvm (El Vendrell)
Cuiners
Jordi Guillem. Restaurant Lo Mam - Pensió Lleida. (Segur de Calafell)
Jordi Martínez. Restaurant el Bosc. (Banyeres del Penedès)
Josep Pascual Mateu. Restaurant Ull de Llebre. (La Bisbal de Penedès)
David Vernet. Restaurant Vell Papiol. (Calafell)
Totes les imatges de l'acte, les podeu trobar al següent enllaç (al qual pertany la fotografia que acompanya aquesta entrada del blog). Tota la informació la teniu disponible al web de Terra i Taula i a la seva pàgina de Facebook i al seu compte de Twitter.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada