dilluns, 25 de març del 2013

Terra i Taula descubreix, a la Sala Entrevinyes, què hi ha darrere de cada plat que degustem

El passat dimarts 19 de març, va tenir lloc a la Sala Entrevinyes de Cellers Avgvstvs Forvm, unes jornades gastronòmiques organitzades pel col·lectiu Terra i Taula, a través de les quals es pretenia donar a conèixer i descobrir als assistents què hi ha darrere de l'elaboració d'un plat: la seva creació, elaboració, elecció dels seus ingredients, etc.


Assistents i organitzadors, vam tenir el plaer de degustar quatre propostes grastronòmiques de la zona del Baix Penedès, maridades cadascuna d'elles, amb un vi o cava d'acord amb la desgustació. Una proposta d'autèntic luxe que apropà als assistents els secrets de la restauració de més alt nivell, així com la possibilitat de descobrir, una vegada més, els productes de la nostra terra, que mai deixa de sorprendre'ns i de donar-nos autèntiques joies gastronòmiques.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada