En el marc d'una xerrada que la distribuidora de cristalleria Riedel va realitzar a l'Escola d'Hosteleria i Turisme de Barcelona sobre el paper que juga la copa en el procés de cata, Cellers Avgvstvs Forvm vàrem participar amb el nostre Avgvstvs Cabernet Sauvignon-Merlot i amb l'Avgvstvs Chardonnay.
Riedel destina part del seu procés de producció a la investigació sobre com el disseny i el material de les copes afecta a les característiques organolèptiques de les begudes. Així, amb els nostres vins, un Cardhu Special Cask Reserve i un MS 4,7, es va demostrar davant de tots els alumnes i assistents com, a través d'una cata comparativa, la diferència entre una cata d'un vi amb una convencional o amb una dissenyada específicament per a aquella veguda, és abismal.
Us convidem a per la prova!
Moltes gràcies a Riedel i a la EHTB per aquesta enriquidora jornada.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada