dissabte, 17 de desembre del 2011

Benvinguts a Cellers Avgvstvs Forvm 2.0


Avui és un dia molt especial per a tots nosaltres. Després d’un any molt intens, amb el naixement del nostre Cabernet Sauvignon Rosé i de la inauguració de la Sala Entrevinyes dedicada 100% al món de l’enoturisme i de la cultura del vi, els Cellers Avgvstvs Forvm entrem de ple al món 2.0.  



Estrenem nova pàgina web, nova pàgina professional de Facebook, nou compte de Twitter, un canal a Youtube i aquest nou blog, on no només us explicarem què fem, sinó on també us aproparem les notícies més importants i interessants del món del vi i dels vinagres i receptes de part dels millors i més reconeguts cuiners. I com que estimem la nostra terra, us presentarem alguns dels restaurans i botigues més especials del nostre petit país en l'apartat "avui recomanem...".  

A Cellers Avgvstvs Forvm ens encanta allò que fem, i amb aquest blog, pretenem apropar-vos la cultura del vi i la gastronomia a tots vosaltres. 

Ara, a més a més, seguir-nos té premi. Fins el 31 de gener de 2012, tots els nostres fans de la nostra pàgina oficial de Facebook, obtindran una visita enoturística per a una persona completament de franc, on podrà gaudir d'una cata dels nostres vins i vinagres al vell mig de les nostres vinyes.

Es requereix reserva prèvia al mail enoturismo@avgvstvs.es o al telèfon 663 929 552. Cal indicar el nom d'usuari de Facebook, i la promoció "FACEBOOK AVGVSTVS FORVM".   La promoció és instransferible i amb una visita per usuari.

La data límit per a les reserves és el 31 de gener de 2012. Les visites reservades amb la promoció no tenen data de caducitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada