dilluns, 14 de maig del 2012

Èxit del sopar maridatge al Restaurant Infinit

Repassem,  a mode de crònica,  com va anar el sopar maridatge que vam organitzar el passat dijous 10 de maig,  juntament amb els amics del restaurant Infinit de Vilanova i la Geltrú.




Des d'un bon principi,  aquesta iniciativa es planteja per la necessitat de conjugar els que creiem que són,  els grans prodcutes de la nostra terra,  i oferir-los conjuntament als nostres amics i clients. La possibilitat de trobar les millors combinacions entre aromes,  olors i per què no,  colors,  fa d'aquestes nits,  moments especials i inoblidables pels amants de la bona gastronomia.

Al restaurant Infinit de Vilanova i la Geltrú,  ens vam trobar 25 persones disposades a gaudir del següent menú:


Amanida de pernil d’ànec amb maduixes i vinagre agredolç Forvm Cabernet Sauvignon (Soleras + 8 anys) + vi Avgvstvs Rosat 2011

Esqueixada de bacallà + vi Avgvstvs Xarel·lo 2011

Terrina de foie amb reducció de vinagre Forvm Chardonnay (soleras + 3 anys) + vi Avgvstvs Chardonnay 2011

Cua de bou al vi negre  + vi Avgvstvs Trajanvs 2007

Pastís de formatge “amb fruits vermells del bosc” + vi Avgvstvs Rosat 2011

Va ser una nit plena de noves i grans sensacions,  en la que els 25 comensals allà reunits (entre els quals s'hi trobava el conegut cantautor y gastrònom Pere Tàpias), van poder gaudir de combinacions novedoses. Entre plats equilibrats i ben conjugats,  la proposta estrella de la nit va ser la terrina de foie amb reducció de vinagre Forvm Chardonnay. Un plat en què el greix del foie i l'acidesa del vinagre reduït,  combinen a la perfecció per a dur als paladars al llindar d'emocions oblidades. Simplement perfecte.

En definitiva i per no fer literatura d'un d'allò que és molt difícil escriure,  una gran nit,  envoltats de grans amants de la gastronomia i amb plats exquisits que posaran a prova els vostres sentits.

Fins el proper sopar Avgvstvs Forvm!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada