Us mostrem, pas a pas, com van ser les Jornades que ahir vam organitzar al Celler juntament amb Terra i Taula.
Moltes gràcies a la Mar Pascual per aquesta fotografia, que il·lustra molt bé el que ahir vam poder gaudir.
Comencem les #jornadesforvm de la ma de @TerraiTaula, amb els nostres #vinagres com a protagonistes pic.twitter.com/MyeGFmfpbn
— Avgvstvs Forvm (@AvgvstvsForvm) October 22, 2013
Iniciem la visita enoturística, x conèixer l'elaboració dels vins i vinagres. Primer pas, les vinyes #jornadesforvm pic.twitter.com/Re3kTobXA0
— Avgvstvs Forvm (@AvgvstvsForvm) October 22, 2013
Continuem a les entranyes del celler, descobrint els vins Avgvstvs, origen dels nostres vinagres #jornadesforvm pic.twitter.com/BR1h19SYkm
— Avgvstvs Forvm (@AvgvstvsForvm) October 22, 2013
Expliquem el procés d'elaboració dels vins, des de la vinya fins la taula #jornadesforvm pic.twitter.com/eXUezdVuEx
— Avgvstvs Forvm (@AvgvstvsForvm) October 22, 2013
Una vegada sabem com fer el vi,passem als vinagres i expliquem el SISTEMA DE SOLERES i l'acetificació #jornadesforvm pic.twitter.com/46krapk8nQ
— Avgvstvs Forvm (@AvgvstvsForvm) October 22, 2013
The Big Family dels @AvgvstvsForvm #penedesmaritim #enoturisme @enoPENEDES @EnoBaixPenedes pic.twitter.com/IMIwMWZnuL
— Jaume Casañas (@jaumecasanas) October 22, 2013
I seguim amb la cata de vinagres #FORVM (en aquest cas, Forvm Merlot) #jornadesforvm pic.twitter.com/cG8lvQj44p
— Avgvstvs Forvm (@AvgvstvsForvm) October 22, 2013
El perquè de tot plegat... #fentcomarca #penedesmaritim @AvgvstvsForvm @enoPENEDES @penedesmaritim @TuBaixPenedes pic.twitter.com/Ggu13ACDqW
— Jaume Casañas (@jaumecasanas) October 22, 2013
Continuem amb la 1a dgustació del taller: rovellons amb Forvm Cab. Sauv. i pernil d'ànec #jornadesforvm @TerraiTaula pic.twitter.com/ZsgMyPIuHF
— Avgvstvs Forvm (@AvgvstvsForvm) October 22, 2013
Arriba l'hora de tastar l'Avgvstvs Cabernet Sauvignon 2010 #jornadesforvm pic.twitter.com/5SwpQYjqVX
— Avgvstvs Forvm (@AvgvstvsForvm) October 22, 2013
“@AvgvstvsForvm: I seguim amb la cata de vinagres #FORVM (en aquest cas, Forvm Merlot) #jornadesforvm pic.twitter.com/rZUOduSKTF”Mmmmmm!!
— Laia (@Tri_Lai) October 22, 2013
Seguim amb @LleidaMam i el calamar n salsa dtinta negra i confitura dpebrot escalivat i Forvm Merlot #jornadesforvm pic.twitter.com/wlks1Um86P
— Avgvstvs Forvm (@AvgvstvsForvm) October 22, 2013
Moment de maridar els calamars de @LleidaMam amb l'Avgvstvs Chardonnay 2012 #jornadesforvm pic.twitter.com/YlFWgUUaBp
— Avgvstvs Forvm (@AvgvstvsForvm) October 22, 2013
Torn pels molls de tardor amb Forvm Chardonnay del restaurant @vellpapiol #jornadesforvm pic.twitter.com/VRZnq6hoeF
— Avgvstvs Forvm (@AvgvstvsForvm) October 22, 2013
Arriba la nit a la Sala Entrevinyes, i obrim les portes a l'Avgvstvs Xarel.lo 2011 #jornadesforvm pic.twitter.com/pm4LCmwIpp
— Avgvstvs Forvm (@AvgvstvsForvm) October 22, 2013
Amb l'equip d @TerraiTaula finalitzem les #jornadesforvm. Moltes gràcies a tots els assistents i fins a la propera! pic.twitter.com/qZnMhmTNnd
— Avgvstvs Forvm (@AvgvstvsForvm) October 22, 2013
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada