dimarts, 10 de desembre del 2013

Aniversari del primer any de Terra i Taula!

Ha passat ràpid, i és que les coses bones passen així, ràpides i fugaces. Ja fa un any que Terra i Taula va veure la llum, i els que hi formem part no podriem estar més satisfets. Un projecte que uneix productors i cuiners del Baix Penedès amb l'objectiu ben après de difondre i divulgar els productes i professionals de qualitat que la nostra comarca.

Podeu veure la notícia des del minut 06:22.

Per aquest motiu, el passat dimecres 3 de desembre, vam celebrar el primer aniversari als cellers Jané Ventura d'El Vendrell. Una vetllada en la que es va repassar aquest primer any del col·lectiu, apadrinat pel Sr. Xavier Mestres, al qual aprofitem per agrair el seu suport durant els inicis d'aquest camí.

Posteriorment, es va presentar el nou padrí de Terra i Taula pel 2014, el gastrònom i director de Fundació Alicia, el senyor Toni Massanés. Aquest apadrinament esdevé clau per l’experiència i els coneixements que ens pot aportar gràcies a la seva trajectòria, que el fa un dels gastrònoms més reconeguts, prestigiosos i demandats arreu del de la geografia catalana i internacional.


I com a punt final, es va realitzar un tast amb garrofa i productes del Baix Penedès, maridats amb vins, caves i música, a càrrec de l'Avoi Jaçç Quartet


1. Oli novell amb pa de pagès / caramel d'oli d'oliva amb garrofa / formatge de cabra amb garrofa Cava DO Gran Reserva - Celler Jane Ventura. Música: MESSAGE IN A BOTTLE - The Police.
2. Xarrup de crema de remolatxa, escuma de formatge “Garrotxa” i pols de garrofa Xarel·lo Vermell 2012 – Celler Sicus. Música: ENGLISHMAN IN NEW YORK – Sting 
3. Coca de recapte de garrofa, calçot i formatge tendre Vinyater 2013 – Celler Partida Creus) Música: WATERMELON MAN – Herbie Hancock 
4. Caneló de pasta fresca de garrofa farcit de bacallà i espinacs a la catalana. Avgvstvs Chardonnay 2012 – Celler Avgvstvs. Música: DESAFINADO – Antonio Carlos Jobim
5. Escabetx fred de peix blau amb oli aromatitzat amb garrofa i vinagre Forvm Cava Rosat Reserva de la Música – Celler Jané Ventura). Música: REDEMPTION SONG – Bob Marley 
6. Brotxeta de pollastre marinat amb oli de garrofa i arrebossada de Calçot en pols. Blanc de Sumoll 2012 – Celler Partida Creus. Música: CANTALOUPE ISLAND – Herbie Hancock 
7. Mini hamburguesa de garrofa i brotons. Avgvstvs Merlot-Syrah 2012 – Celler Avgvstvs Música: HUNGRY HEART – Bruce Springsteen 
8. Pastís de formatge amb galeta cruixent de garrofa Meliterrani 2011 – Celler Sicus Música: WOMAN – John Lennon

Moltes gràcies als assistents i a tot l'equip de Terra i Taula.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada