dilluns, 10 de març del 2014

Presentem el nou LOOK 2013

Us presentem la nova proposta de CELLERS AVGVSTVS FORVM. Un nou vi, d’elaboració i imatge completament diferents a tot el què hem fet fins ara. El nou LOOK 2013, elaborat al Penedès, és un Xarel·lo acompanyat d’altres varietats majoritàriament existents a la zona del costat del Mediterrani, que ens proporciona uns mostos molt aromàtics que, fermentats a baixa temperatura, i ens atorga un vi ple de joventut, frescor, intensitat, diversió, versatilitat i fins i tot, alegria! Alegria que contagia, fins i tot, a través del seu propi INSTAGRAM.




El seu cupatge (55% Xarel·lo, 20% Moscatell d’Alexandria, 11% Sauvignon Blanc, 8% Subirat Parent, 6% Garnatxa Blanca) ens assegura una veritable festa d'aromes, records fruitals i frescor al nostre paladar. 

Collit durant el mes de setembre, cada varietat ha estat premsada i fermentada per separat en dipòsits d’acer inoxidable, a baixa temperatura. Un cop obtinguts els vins, es procedeix a fer el “coupage”, i tot seguit, l’embotellat.

De color groc pàlid, típic de la varietat predominant i fruit de la seva joventut, el Look 2013 destaca en nas per la intensitat aromàtica, amb records tropicals i una inconfusible aroma del Moscatell d’Alexandria. En boca, hem aconseguit, gràcies a una excel·lent anyada, un bon equilibri entre l’acidesa i l’alcohol, deixant tot el protagonisme a la frescor i la joventut aromàtica. 

Esperem que el gaudiu!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada