dissabte, 7 de juny del 2014

Un centenar d'assistents al primer Speed Tasting d'Espanya celebrat a la Fàbrica Moritz

El passat dijous, Cellers Avgvstvs Forvm va participar en el primer Speed Tasting d'Espanya, celebrat a la Fàbrica Moritz de Barcelona. Però... què és un Speed Tasting?

El concepte prové del terme anglosaxó Speed Dating, en què un grup de persones es troben en un local per conèixer d'altres persones i si la sort s'hi presenta, trobar parella. El funcionament, s'ha extrapolat al món del vi per, si la sort s'hi presenta, trobar el vi de la teva vida.

La Presidenta de Qalidès, Mireia Torres, va ser l'encarregada de dur les regnes de la presentació de l'esdeveniment, i va afirmar que "la col·laboració entre grans i petites empreses ha fet possible aquesta primera iniciativa a Espanya. Som conscients que estem vivim uns moments difícils a nivell econòmic, però cal innovar en les maneres de mostrar el producte per aconseguir dos objectius fonamentals: anar a un target més jove mitjançant experiències originals i innovadores, que en altres mercats ja es porten a terme".

Segons podem llegir a l'article que la revista Cupatges realitza de l'esdeveniment, propostes com aquesta ajuden a apropar el món i cultura enològiques a un target més jove, i que ens atrevim a definir com a curiós i amb ganes d'aprendre més sobre un (encara) desconegut món del vi.

Podeu llegir més articles relacionats a 
- Revista Cupatges
- El Periódico
- Blog de Dinàmic Comunicació (organitzadors de la vetllada)
- Blog de Ramon Fràncas
- El diari de vins catalans, Vadevi.cat (NacióDigital)
- Vinos-blog

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada