La Sala Entrevinyes, el nostre espai mutifuncional preparat per a rebre fins a 110 persones per a tastos, sopars, reunions i celebracions, va ser el marc escollit per un grup d'empresaris per a celebrar un dinar/reunió en un entorn privilegiat entre les vinyes i amb vistes al mar Mediterrani.
En Jordi Guillem, xef del Restaurant Lo Mam, preparà el menú de l'esdeveniment, on totes i cadascuna de les propostes incloïen vinagres FORVM en la seva elaboració. Els nostres vins AVGVSTVS van harmonitzar aquestes propostes.
Vet aquí, el menú del tast:
- Llauneta d´escopinyes amb Salsa Angeleta (Forvm Chardonnay i Forvm Cabernet Sauvignon)
- Carpaccio de vedella nostra, mozzarella, herbes salvatges, confitura de pebrot i Forvm Merlot
- Coca de garrofa amb anxoves, romesco, albergínia a la flama i esferificacions de Forvm Cabernet Sauvignon i Forvm Chardonnay
- Lluç de palangre amb Bearnesa d´algues, plàncton i Forvm Chardonnay amb calçots
- Sacher Blanca amb gerds i Forvm Merlot
- Petites dolçaines (llaminadura de Forvm Cabernet, piruleta xocolata i caviar de Forvm Merlot)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada