El 2015 en canvi, el repte s'ha multiplicat per quatre: quatre microvinificacions que donen forma a la nostra constant inquietut de conèixer el territori que ens envolta, i investigar noves varietats i formes de fer vi.
Així, de la voluntat de conèixer, innovar i millorar la producció de les nostres vinyes i, neixen Avgvstvs Microvinificacions:
Avgvstvs Garnatxa 2013
Avgvstvs Xarel·lo Vermell 2014
Avgvstvs Xarel·lo 2011
Avgvstvs Xarel·lo (+100) 2014
Una Garnatxa de la zona de Santes Creus / Aiguamúrcia, elaborada de forma subtil i criada en bóta de roure de 500 litres durant 6 mesos.
XAREL·LO VERMELL 2014
Procedent de la zona de Olèrdola, vinificat en blanc i criat amb mares en dipòsit oval de ciment durant 6 mesos.
XAREL·LO (+100) 2014
Procedent d’una vinya centenària de la zona de Can Benet de la Prua i elaborat amb una criança en triples mares durant 5 mesos (les seves mares més les mares d’altres xarel·los elaborats al celler).
XAREL·LO 2011
Procedent d’una vinya vella del Baix Penedès, amb vistes al mar. Majoritàriament fermentat en roure francès i amb un llarg envelliment posterior en ampolla, amb aquest vi es vol demostrar que la varietat Xarel·lo pot donar bons vins de guarda.
Parlen d'Avgvstvs Microvinificacions als següents mitjans:
Vadevi
Ramon Francàs
Mundo Vino
Cupatges
Carta Variada
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada