dimecres, 13 de maig del 2015

AVGVSTVS MICROVINIFICACIONS, el nou projecte d’elaboració limitada i exclusiva de Cellers Avgvstvs Forvm

Els que ja ens coneixeu, sabeu que som un petit celler, amant de les coses grans. L'any passat, ens vam atrevir amb el Look 2013, un nou repte per a nosaltres, en forma de vi jove, dinàmic, que s'atrevia a conviure amb vins consagrats com l'Avgvstvs Chardonnay o l'Avgvstvs Trajanvs.

El 2015 en canvi, el repte s'ha multiplicat per quatre: quatre microvinificacions que donen forma a la nostra constant inquietut de conèixer el territori que ens envolta, i investigar noves varietats i formes de fer vi.



Així, de la voluntat de conèixer, innovar i millorar la producció de les nostres vinyes i, neixen Avgvstvs Microvinificacions:


Avgvstvs Garnatxa 2013
Avgvstvs Xarel·lo Vermell 2014
Avgvstvs Xarel·lo 2011
Avgvstvs Xarel·lo (+100) 2014

GARNATXA 2013
Una Garnatxa de la zona de Santes Creus / Aiguamúrcia, elaborada de forma subtil i criada en bóta de roure de 500 litres durant 6 mesos.




XAREL·LO VERMELL 2014
Procedent de la zona de Olèrdola, vinificat en blanc i criat amb mares en dipòsit oval de ciment durant 6 mesos.




XAREL·LO (+100) 2014
Procedent d’una vinya centenària de la zona de Can Benet de la Prua i elaborat amb una criança en triples mares durant 5 mesos (les seves mares més les mares d’altres xarel·los elaborats al celler).



XAREL·LO 2011
Procedent d’una vinya vella del Baix Penedès, amb vistes al mar. Majoritàriament fermentat en roure francès i amb un llarg envelliment posterior en ampolla, amb aquest vi es vol demostrar que la varietat Xarel·lo pot donar bons vins de guarda.



Parlen d'Avgvstvs Microvinificacions als següents mitjans:
Vadevi
Ramon Francàs
Mundo Vino
Cupatges
Carta Variada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada