dijous, 2 de juliol del 2015

Al detall: Avgvstvs Microvinificació Xarel·lo (+100) 2014

Seguim amb el repàs dels nous Avgvstvs Microvinificacions per arribar a un vi molt especial. Us imagineu tot el que poden amagar unes vinyes de més de 100 anys? Quantes històries deuen haver vist passar? Us presentem l'Avgvstvs Microvinificació Xarel·lo (+100) 2014, un vi amb experiència i memòria.



Aquest Xarel·lo de vinyes centenàries, d'un color pàl·lid, que en nas destaca pels cítrics i les fruites tropicals, com la pell de llimona i la pinya. Si el deixem reposar a la copa, ens apareixeran les notes més làctiques fruit del treball amb les triples mares. 


En boca predomina la frescor, suavitat però l’acompanya una bona densitat equilibrada amb una acidesa que el permetrà mantenir viu amb el pas del temps.  

Un Xarel·lo molt apte per combinar-lo amb al dieta mediterrània com rissotto de ceps, de verdures o bé peixos, marisc, i també amb aliments de tipus làctic, com cremes, salses, formatges curats i semicurats

Podeu descobrir moltes més coses a la fitxa tècnica de l'Avgvstvs Microvinificació Xarel·lo 2011.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada