divendres, 2 d’octubre del 2015

Cellers Avgvstvs Forvm i el cinema, més junts que mai

Cellers Avgvstvs Forvm hem iniciat una col·laboració amb el món del cinema amb l’etiquetatge especial del cartell de la pel·lícula “Un dia perfecte per volar” en l’ampolla del vi Avgvstvs Xarel·lo Microvinificació 2013


Es tracta d’un vi intimista i d’elaboració limitada, a partir de raïm Xarel·lo, una varietat típica de la zona del Penedès i també del Garraf, indret l’últim per on transcórrer la pel·lícula.

“Un dia perfecte per volar”, que es va presentar en  la 63 edició del Festival de Cinema de Sant Sebastià, és una història sobre la relació entre un pare i un fill, el món màgic dels nens, i l’amistat.



Marc Recha destaca que “el repte era crear una història amb la relació de complicitat que al llarg dels anys un nen i el seu pare han anat construint a través de la seva convivència”.   

Una història compartida pel Garraf 
La història protagonitzada per Sergi López i el fill de Marc Recha, poetitza el paisatge del Garraf. Cellers Avgvstvs Forvm, que amb les nostres microvinificacions donem a conèixer petits indrets del paisatge descobrint noves sensacions, hem decidit col·laborar amb aquesta pel·lícula tan especial amb el Xarel·lo microvinificació 2013, realitzat a partir d’una varietat típica de la zona del Garraf, un paratge que esdevé un protagonista més del film de Recha, i que esdevé el punt de partida per a la relació entre Cellers Avgvstvs Forvm i la pel·lícula.



El paisatge humà 
La visió gairebé panteista del paisatge i els elements naturals enllaça amb el món dels adults, que sovint és dibuixa a través de l’absència i que és barreja amb l’univers del nen. A través de la mirada d’aquest descobrim la dimensió humana dels adults. És un joc de miralls entre els que hi són i els que no hi són. Un joc que acaba desdibuixant la frontera entre l’imaginat i la realitat.

D’aquesta manera “Un dia perfecte per volar”, com l'Avgvstvs Xarel·lo Microvinificació 2013, evoca sensacions: de natura, infantesa, joc i complexitat d’emocions que es van descobrint en el transcurs del temps i de la conversa. Dos projectes intimistes, sensibles i fets amb amor que donen peu a una obra excel·lent.

La pel·lícula s’estrenarà als cinemes el proper 23 d’octubre.  



Informació sobre el vi 
A la vista, l'Avgvstvs Xarel·lo Microvinificació 2013 és un vi de colors grocs pàl·lids amb matisos intensos com el paisatge mediterrani. En el vi trobem notes de codonyat, orellana, mel... i si el deixem reposar en copa ens arriba a sortir vainilles, ametlla torrada, caramels, etc. En canvi en boca es presenta fresc, amb una entrada llaminera, densa i una acidesa que l’acompanya durant tot el seu recorregut on al final de boca ens predominen els aromes més caramel·litzats. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada