Aquesta experiència gastronòmica, única i irrepetible, tindrà lloc dimecres 14 a les 19:30h al Terrat de l’Hotel amb unes magnífiques vistes al Mediterrani. El preu és de 20 euros.
Aquesta activitat constarà de:
- Benvinguda dels assistents i presentació de l’acte 19:30h
- Breu explicació de la filosofia i obra de Wataru. Presentació de la obra creada per l’esdeveniment i sorpresa posterior.
- Entrega d’una litografia de l’artista Japonès Wataru de l’obra creada per l’ocasió.
- 5 Degustacions gastronòmiques elaborades pels cuiners
- Jesús Caballero (Le Meridien Ra)
- Jordi Guillem (Lo Mam)
- Josep Pascual (Ull de Llebre)
- David Vernet (Vell Papiol)
- Oriol Rossell (L’Obrador)
- 5 maridatges amb els ènolegs i cellers del col·lectiu:
- Eduard Pié (Celler Sicus)
- Xavier Vidal i Gerard Jané (Jané Ventura)
- Enric Roca i Albert Roca (Cellers Avgvstvs Forvm)
- Massimo i Antonella (Partida Creus).
- Presència de tots els productors i productes del col·lectiu:
- Roser Deulofeu (Melmelades de Cal Lluc)
- Jordi Pascual (Torclum)
- Dani Mercader (Camp de la Sort)
- Joan Martí (Marvall)
- Jaume Solé (Calçot del Montmell)
- Al final de l’acte es sortejarà una nit al mateix hotel per a dues persones entre tots els assistents.
No deixeu passar aquesta oportunitat en que tots els integrants del col·lectiu hi serem presents sumant esforços per unir gastronomia, territori i art en un entorn especial. Podeu començar a fer les vostres reserves a info@terraitaula.cat.
Les places són limitades / Activitat només amb reserva prèvia.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada