dimecres, 25 de novembre del 2015

Llaminadura de vinagre FORVM Cabernet Sauvignon

You will also find this recipe in english below.
A continuación, encontrará esta receta traducida al castellano.


Recepta pels més atrevits i amants dels dolços més creatius, de la mà d'en Jordi Guillem del restaurant Lo Mam.
Ingredients 
50 gr d'aigua
80 gr de sucre
100 gr Isomalt
200 gr d'oli de girasol 
24 gr de glucosa líquida
4 unitats de fulles de gelatina
25 gr reducció de vinagre Forvm Cabernet Sauvignon 
50 gr de vinagre Forvm Cabernet Sauvignon
4 gr de goma Garrofí 

Per l'arrebossat
100 gr de sucre

Elaboració
1. Aigua, sucre,goma garrofí, glucosa,25 grs de vinagre reducció, isomalt 7 minuts a 90ºC, velocitat 1. 
2. Afegir l´oli poc a poc i finalment afegir la gelatina i els 50 grs de vinagre. 
3. Posar el motlle 25X25CM de vidre enfilmat i afegir rapidament aquesta mescla. 
4. Refredar, tallar a la manera desitjada i pasar per sucre. 

Click on "més informació" for the english version.
Clique en "més informació" para la versión en castellano.


Ingredients
50 g of water
80 g sugar
100 g isomalt
200 g of sunflower oil
24 g liquid glucose
4 units gelatin sheets
25g Forvm Cabernet Sauvignon vinegar reduction
50g Forvm Cabernet Sauvignon vinegar
4 grams of carob gum

For the batter
100g sugar

Production
1. Water, sugar, carob bean gum, glucose, 25 grams of vinegar reduction, isomalt 7 minutes 90ºC, speed first.
2. Add oil slowly and finally add the gelatin and 50 g of vinegar.
3. Put the glass mold 25X25CM enfilmat quickly and add this mixture.
4. Cool, cut the way you want to spend and sugar.



Ingredientes
50 gr de agua 
80 gr de azúcar 
100 gr Isomalt 
200 gr de aceite de girasol 
24 gr de glucosa líquida 
4 unidades de hojas de gelatina 
25 gr reducción de vinagre Forvm Cabernet Sauvignon
50 gr de vinagre Forvm Cabernet Sauvignon 
4 gr de goma garrofín 

Para el rebozado 
100 gr de azúcar

Elaboración 
1. Agua, azúcar, goma garrofín, glucosa, 25 grs de vinagre reducción, isomalt 7 minutos a 90ºC, velocidad 1. 
2. Añadir el aceite poco a poco y finalmente añadir la gelatina y los 50 grs de vinagre. 
3. Poner el molde 25X25CM de vidrio enfilmat y añadir rápidamente esta mezcla. 
4. Enfriar, cortar en la forma deseada y pasar por azúcar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada