diumenge, 22 de novembre del 2015

NOVETATS 2015-2016 al Fòrum Gastronòmic de Girona

Aquesta setmana passada, vam poder gaudir una vegada més, d'una de les cites marcades amb vermell al calendari: el Fòrum Gastronòmic de Girona

Enguany, vam aprofitar l'avinentesa per presentar al públic i professionals les novetats de Cellers Avgvstvs Forvm de cara l'any 2016.

1. Monodosi de vinagre Forvm: 12 ml de vinagre Forvm Cabernet Sauvignon o Forvm Chardonnay, presentats en unes dosis individuals, d'ús molt senzill i net, i fàcils de transportar i emprar.



2. "Perles" de vinagre Forvm: juntament amb Caviaroli, hem elaborat unes "perles" que imiten la forma del caviar, de vinagre Forvm Cabernet Sauvignon i de Forvm Chardonnay. Amb dos tamanys disponibles (de 4 i 10 mm), aportaran un nou toc als vostres plats, i suposaran una nova manera de presentar les vostres amanides, peixos, salses, etc.



3. Mouse de foie amb "perles" de vinagres Forvm Merlot: amb la col·laboració de Collverd, us presentem aquesta increïble proposta amb una altra versió de les "perles", en aquest cas, elaborades amb vinagre Forvm Merlot.



4. Nous Pack Gift Forvm: amb noves receptes i presentació.



5. Maletes pels enamorats pel vi: ideal per aquells que volen regalar vi o vinagre i han de facturar a l'aeroport. Aquesta maleta està dissenyada per a viatjar!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada