You will also find this recipe in english below.
A continuación, encontrará esta receta traducida al castellano.
Ingredients per a 4 persones
Per a les sardines marinades
12 sardines grosses
500 g d’aigua de mar (35 g de sal per 1 l d’aigua)
140 g de vinagre Forvm Chardonnay
100 g d’oli d’oliva
100 g d’oli fumat
Per a la vinagreta de gerds
30 g de gerds liofilitzats
40 g d’oli d’oliva
10 g de vinagre Forvm Cabernet Sauvignon
Sal
Pebre negre
Sucre
Per a les torradetes
8 llesques de pa de baguet
3 tomàquets pera
Sal
Pebre
Oli d'oliva
Per al servei
Sal fumada
Pebre negre
Cibulet
Click on "més informació" for the english version.
Clique en "més informació" para la versión en castellano.
Elaboració
1. Per fer les sardines marinades, netegeu les sardines, filetegeu-les, poliu-les perquè quedin filets iguals, poseu-les en un bol amb l’aigua de mar i el vinagre i deixeu-les reposar a la nevera durant vuit hores. Passat aquest temps, escorreu les sardines, assequeu-les, poseu-les en un bol amb l’oli d’oliva i l’oli fumat i deixeu-les marinar durant dues hores més a la nevera.
2. Per fer la vinagreta de gerds, amb l’ajuda d’un pímer, tritureu els gerds, l’oli d’oliva, el vinagre, la sal, el pebre negre i el sucre i reserveu-la.
3. Per fer les torrades, poseu les llesques de pa en una safata al forn i deixeu-les torrar durant 20-25 minuts, aproximadament, a 110 graus. Mentrestant, talleu el tomàquet a daus petits, poseu-lo en un bol amb oli i macereu-lo amb la sal i el pebre.
4. I Per acabar, disposeu 6 filets de sardina al plat, poseu-hi tres línies de vinagreta de gerds travessant les sardines en diagonal, afegiu-hi al costat dues torradetes de pa amb una mica de tomàquet amanit sobre cada una i acabeu-ho espolsant-hi per damunt sal fumada, pebre negre i cibulet picat per refrescar.
MARINATED SARDINES with RASPBERRY VINAIGRETTE
Ingredients for 4 people
For the marinated sardines
12 large sardines
500 g of sea water (35 g of salt per 1 l of water)
140 g of vinegar Forvm Chardonnay vinegar
100 g of olive oil 100 g of smoked oil
For the Raspberry Vinaigrette
30 g freeze-dried raspberries
40 g of olive oil
10 g of vinegar
Sugar
Salt
Black Pepper
Forvm Cabernet Sauvignon vinegar
For the toast
8 slices of baguette
3 "tomatoe" pears
Salt
Pepper
Olive oil
For to decorate the dish
Smoked Salt
Black Pepper
Chives
Preparation
1. To make the marinated sardines, clean the sardines, separate the filets, try to keep the fillets equal, place them in a bowl with the sea water and vinegar and let them rest in the refrigerator for eight hours. After this time, drain the sardines, take of the residual water and vinegar, put them in a bowl with olive oil and smoked salt and let them marinate for two hours in the refrigerator.
2. To make the Raspberry Vinaigrette: with the help of a mixer, mash the raspberries, the olive oil, vinegar, salt, black pepper and sugar and reserve it.
3. To make the toast, place the slices of bread in a tray in the oven and let the toast for 20-25 minutes, approximately 110 degrees. Meanwhile, cut the tomatoes into small cubes, place them in a bowl with oil and macerate them with the salt and pepper.
4. Finally, put 6 sardine fillets on a plate, add three lines of Raspberry Vinaigrette crossing the sardines in diagonal. Place two slices of bread with a little bit of tomato on each beside of the sardines and sprinkle a bit of finely diced chives, smoked salt and black pepper on top.
SARDINAS MARINADAS CON VINAGRETA DE FRAMBUESAS
Receta preparada por el cocinero Marc Miró del Restaurante La Lonja, de L'Ametlla de Mar por el programa de TV3 "Cuines" y elaborada con nuestro vinagre Forvm Chardonnay.
Ingredientes para 4 personas
Para las sardinas marinadas
12 sardinas gordas
500 g de agua de mar (35 g de sal por 1 l de agua)
140 g de vinagre Forvm Chardonnay
100 g de aceite de oliva
100 g de aceite ahumado
Para la vinagreta de frambuesa
30 g de frambuesas liofilizados
40 g de aceite de oliva
10 g de vinagre Forvm Cabernet Sauvignon
Sal
Pimienta negra
Azúcar
Para las tostaditas
8 rebanadas de pan de baguette
3 tomates pera
Sal
Pimienta
Aceite de oliva
Para el servicio
Sal ahumada
Pimienta negra
Cebollino
Elaboración
1. Para hacer las sardinas marinadas, limpiar las sardinas, Filetear-las, lija para que queden filetes iguales, ponerlas en un bol con el agua de mar y el vinagre y dejar reposar en la nevera durante ocho horas . Pasado este tiempo, escurrir las sardinas, secar las, ponerlas en un bol con el aceite de oliva y el aceite ahumado y dejar marinar durante dos horas más en la nevera.
2. Para hacer la vinagreta de frambuesa, con la ayuda de un pimer, triturar las frambuesas, el aceite de oliva, el vinagre, la sal, la pimienta negra y el azúcar y reservar.
3. Para hacer las tostadas, poner las rebanadas de pan en una bandeja en el horno y dejar las tostar durante 20-25 minutos, aproximadamente, a 110 grados. Mientras tanto, cortar el tomate en dados pequeños, poner en un bol con aceite y mazas-con la sal y la pimienta.
4. Y Por último, dispone 6 filetes de sardina en el plato, poner tres líneas de vinagreta de frambuesa atravesando las sardinas en diagonal, añadir junto dos tostaditas de pan con un poco de tomate aliñado sobre cada una y acabeu- lo sacudiéndose hay por encima sal ahumada, pimienta negra y cebollino picado para refrescar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada