dimarts, 8 de març del 2016

Dinar Networking a la Sala Entrevinyes

El proper divendres 11 de març, juntament amb l'associació d'empresaris i professionals Impulsa Penedès, celebrarem a la Sala Entrevinyes un dinar networking amb convidats de luxe com el Sr. Kevin Prados Garcia (cap de colla dels Castellers Nens del Vendrell temporada 2015) i el Sr.  Rubén Gaón (president dels Castellers Nens del Vendrell 2016). 


Sota el títol "NENS DEL VENDRELL: GESTIONANT EQUIPS I PROJECTANT VALORS POSITIUS" analitzarem el cas dels Castellers Nens del Vendrell, que han gaudit de la seva millor temporada, reconeguda amb el “Premi Ara Castells a la colla que creix més” atorgat pel diari Ara i els premis “Baròmetre casteller 2015”, “Colla de la temporada 2015” i “Premi Descarregat 2015” atorgats a la Xna. Nit de Castells. Aquests magnífics resultats han estat fruit d’una profunda transformació de la colla i de l’esforç desinteressat de centenars de castellers que, orgullosos de pertànyer a una colla històrica, han superat tots els seus registres. 

Dos dels artífexs d’aquests èxits compartiran amb nosaltres la seva experiència en la gestió i motivació d’equips i en la promoció dels valors socials castellers, que han estat de gran importància per projectar una imatge positiva del Vendrell i comarca.

Aquesta trobada és una magnífica oportunitat per conèixer experiències exitoses de gestió que poden ser de gran utilitat per al món de l’empresa i el comerç. 

Alhora, es servirà un còctel degustació elaborat per L'Obrador

Mini macarons de foie 
Piruletes de parmesà
Assortit de pernil ibèric
Formatges amb pa de vidre sucat amb tomàquet

MINI TRAMEZZINI 
Vegetal de tonyina, de rúcula pernil ibèric i formatge brie, de salmó 
amb cogombrets i ou dur, de Roast beef .

COQUES ENRAMADES 
La Italiana, amb tomàquet mozzarela rúcula i olivada
La d'estiu: Tomàquet cor de bou, carbassó i bacallà fumat 
La de tardor: amb patata, saltxitxa, ceba, bacó i pinyons
 La de butifarra del Perol

Croquetes de bacallà 
Croquetes de pernil

POSTRES: mini rebosteria variada | VINS AVGVSTVS, aigua, refrescs i cafés.

Preu: 30 €

Dia : Divendres 11 de març de 2016
Lloc : Cellers AVGVSTVS FORVM - Sala Entrevinyes, Carretera Sant Vicenç, s/n 43700 El Vendrell
Horari: inici a les 13.00 hores i finalització a les 17.00 hores
Per a confirmar l'assistència és necessari enviar un correu a info@impulsapenedes.org

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada